Rafał Zaręba – Szef Kuchni

Ambasador kuchni polskiej odpowiedzialny za jakość potraw i serwis kuchni biznesowej w nowej odsłonie, serwowanej na poziomie pierwszym. Swoje doświadczenie oraz ogromne zasoby wiedzy zdobył w restauracji Atelier Amaro gdzie zajmował stanowisko Senior Chef de Partie. Wcześniej przez ponad dekadę był szefem kuchni w Cafe Bar Lemon. Ukończył prestiżowe szkolenie z kuchni francuskiej w Institut Paul Bocuse w Lyonie. Ostatnimi czasy współtworzył wraz z Michałem Węcławkiem innowacyjne wydarzenie adresowane do fanów dobrego jedzenia, zacnego wina i miłej atmosfery – Pop Up „u Chłopaków”.

Michał Węcławek – Zastępca Szefa Kuchni

Kustosz nowatorskiej kuchni międzynarodowej serwowanej na parterze restauracji. Od ponad dziesięciu lat czynny w  zawodzie kucharza zarówno w dzień jak i w nocy bo w kuchni nigdy nie gaśnie światło. Jednym z takich miejsc był Cafe Bar Lemon gdzie pełnił funkcję Zastępcy Szefa Kuchni. Następne dwa lata pracował u boku Martina Gimenez’a Castro w restauracji Salto. Wtedy też brał udział w konkursie Kucharz Odkrycie Roku 2015. Uczestniczył również w eliminacjach do Bocuse D’or – najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie.