logo restauracji warszawski sznyt

 

Warszawski Sznyt to tak naprawdę jeden lokal z dwiema restauracjami oferującymi odmienne menu oraz otwartą kuchnię na każdym poziomie.

W dolnej części lokalu panuje swobodna atmosfera, zaś serwowane dania opierają się na kuchni międzynarodowej z przysmakami pochodzącymi bezpośrednio z wyjątkowego grilla opalanego drewnem dębowym. W karcie znajduje się bogaty wybór steków, ryb i owoców morza. Elementem aranżacji wnętrza lokalu, będącym dodatkowym walorem dla smakoszy steków, są wyeksponowane szafy z sezonowaną wołowiną. Uzupełnieniem oferty jest szeroki wybór zestawów śniadaniowych podawanych już od najwcześniejszych godzin porannych.

Na pierwszym poziomie restauracja ma bardziej elegancki charakter z kuchnią fine dining. Wystrojem sala nawiązuje ściśle do klimatu międzywojennej Warszawy. Tutaj w karcie odnajdziemy nowoczesną kuchnię polską, z takimi specjałami jak tatar z sarny, grasica na ciastku z kaszy jaglanej, czy wędzona kaczka z marynowanymi grzybami. Piętro jest otwarte dla gości od pory lunchowej, zaś poranki dedykowane są zorganizowanym spotkaniom o charakterze zamkniętym np. śniadaniom prasowym, prezentacjom i innym okazjom biznesowym.en

Serdecznie zapraszamy do spróbowania wyjątkowej kuchni w Warszawskim Sznycie.

Poznaj naszych Kucharzy