Menu

Jedną ze specjalności Warszawskiego Sznytu są doskonale przyrządzone steki. Jakość potraw w dużym stopniu uzależniona jest od sposobu przygotowania mięsa, który tutaj traktowany jest bardzo poważnie. Na parterze restauracji można zauważyć szafy do sezonowania wołowiny. Jest to coś więcej, niż wyjątkowy element wyposażenia wnętrza. Dobra wołowina w restauracji w Warszawie została poddana wcześniej sezonowaniu na sucho. Przechowywane w odpowiedniej temperaturze i wilgotności mięso pozostaje w specjalnych szafach przez kilka tygodni po to, by później zadziwiać gości Warszawskiego Sznytu intensywnym i niepowtarzalnym smakiem.

Restauracja z wołowiną sezonowaną w Warszawie

Gdy mięso już dojrzeje, można z niego przyrządzić doskonałe steki. W Warszawskim Sznycie przygotowywane są na opalanym dębowym drewnem grillu. Gościom podawane jest tylko najlepsze mięso. W restauracji w Warszawie szefowie kuchni dbają o to, by na stoły trafiały wyłącznie smakowite, znakomicie przyrządzone kawałki. W Warszawskim Sznycie można liczyć na sycący, wyjątkowy posiłek. Dobra wołowina w restauracji w Warszawie podawana jest z grillowanymi warzywami, duszonymi pieczarkami lub frytkami. Smak potrawy podkreślają także aromatyczne sosy. Na talerzu znajdziemy również świeżą mieszankę sałat. Mesclun to atrakcyjny i lekki dodatek, doskonały do mięsnego posiłku.

Najlepsze mięso – restauracja w Warszawie dla wielbicieli treściwych potraw

Nie ma takiego apetytu, którego nie zaspokoiłby Warszawski Sznyt. Poza doskonałymi, wołowymi stekami, na gości restauracji czekają także wyśmienite potrawy kuchni polskiej i duży wybór fantastycznych przystawek. O poranku kucharz przyrządzi jajecznicę, omlet lub pożywną owsiankę. Wieczorem natomiast możemy uraczyć się lampką wybornego wina, wybranego z bogatej karty. Restauracja z wołowiną sezonowaną w Warszawie w przygotowanie swoich potraw wkłada dużo energii oraz kulinarnego kunsztu. Menu Warszawskiego Sznytu to propozycja nie tylko dla fanów idealnie wysmażonych steków, ale dla wszystkich tych, którzy mają ochotę na nieco ekstrawagancji w kwestii smaków.