Kolacja degustacyjna - premiera nowych dań w karcie

Zapraszamy serdecznie na wieczór, podczas którego mogą Państwo poznać nowe potrawy w naszej karcie autorstwa szefa kuchni Rafała Zaręby.

Menu degustacyjne składać się będzie z 5 dań i 5 koktajli.
Autorskie koktajle przygotuje szef baru Łukasz Dębowski.
Cena za kolację od osoby to 95 pln.
W cenie także woda oraz kawa przelewowa.

Menu oraz koktajle serwowane podczas kolacji:

Na początek: sznytowski chleb na zakwasie z pasztetem z kurzych wątróbek pod lubczykiem

1.
Dynia piżmowa z kozim serem twarogowym na kolorowych salatach w vinegrette figowym
Koktajl
No4 Gin Beefeater / cordial mandarynka-limonka/ galang

2.
Tatar wołowy z korniszonami na wędzonych żółtkach z oliwą borowikową
Koktajl
No1 Wódka Ostoya / syrop pieczone jabłko / malina / bitters pomarańczowy / cytryna

3.
Jesiotr kawiorowy z kiszoną łodygą brokuła i sosem rakowym
Koktajl
No5 Champagne Mumm Cordon Rouge / Spice rum / wanilia brzoskwinia / cytryna

4.
Filet z kaczki na puree z pasternaku, foie gras z sosem Jus z wędzonymi wiśniami
Koktajl
No3 Wyborowa exquisite / likier banan-rooibos / gastrique grejpfrutowe / cytryna

5.
Mus czekoladowy z pieprzową śliwką i redukcją z czerwonego wina
Koktajl
No2 Wódka Ostoya / propolis / orzech laskowy / porter / cytryna / białko

REZERWACJE STOLIKÓW POD NUMEREM TELEFONU: 609 608 010 ☎️