Zespół

Nowe oblicze kulinarne Starego Miasta.

Tu gdzie historia miasta łączy się z kuchnią na najwyższym poziomie i menu będącym interpretacją współczesnego stylu życia i jedzenia.

Szef kuchni

Rafał Zaręba

Ambasador kuchni polskiej odpowiedzialny za jakość potraw i serwis kuchni w nowej odsłonie, serwowanej na poziomie pierwszym.

Swoje doświadczenie oraz ogromne zasoby wiedzy zdobył w restauracji Atelier Amaro gdzie zajmował stanowisko Senior Chef de Partie. Wcześniej przez ponad dekadę był szefem kuchni w Cafe Bar Lemon. Ukończył prestiżowe szkolenie z kuchni francuskiej w Institut Paul Bocuse w Lyonie.

Poznaj dania i potrawy kuchni polskiej
Więcej
Zastępca szefa kuchni

Michał Węcławek

Kustosz nowatorskiej kuchni międzynarodowej serwowanej na parterze restauracji. Od ponad dziesięciu lat czynny w zawodzie kucharza. W Cafe Bar Lemon pełnił funkcję Zastępcy Szefa Kuchni.

Następne dwa lata pracował u boku Martina Gimenez’a Castro w restauracji Salto. Wtedy też brał udział w konkursie Kucharz Odkrycie Roku 2015. Uczestniczył również w eliminacjach do Bocuse D’or – najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie.

Poznaj dania i potrawy kuchni steak house
Więcej

Zespół